enda
Person

Gert Masn

Filmografi
Titel År Funktion Kategori
Cykelmyggens far 2016 Stillfotograf Tv-dokumentar
Litauen foråret 1990 1990 Klip DK/Dokumentarfilm
Flamberede hjerter 1986 Mand på skateboard DK/Spillefilm
Valhalla 1986 Dialogklipper DK/Spillefilm
Mig og Charly 1978 Lyd DK/Spillefilm
Gangsterens lærling 1976 Lyd DK/Spillefilm
Den korte sommer 1976 Lyd DK/Spillefilm
Prins Piwi 1974 Lyd DK/Spillefilm
Fætrene på Torndal 1973 Lyd DK/Spillefilm
Kære Irene 1971 Lyd DK/Spillefilm
Christa 1971 Toneassistent U/Spillefilm
Tintomara 1970 Lyd DK/Spillefilm

Som Gert Madsen

Titel År Funktion Kategori
Ni måneder - en beslutningsproces 1982 Klip, Lyd DK/Dokumentarfilm
Det er et spørgsmål om stil 1978 Klip DK/Dokumentarfilm
Strømer 1976 Lyd DK/Spillefilm
Herfra min verden går 1976 Lyd DK/Dokumentarfilm
Den umulige time 1975 Lydmix DK/Dokumentarfilm
Dusan Makavejev 1974 Lydmix DK/Dokumentarfilm
Det lille teater i Kongens Have 1973 Produktion DK/Dokumentarfilm
Skagen 72 1973 Lyd DK/Dokumentarfilm
Er kongen død? 1973 Lyd DK/Dokumentarfilm
Alice i eventyrland 1972 Lyd DK/Kort fiktion
Der er mange former 1971 Lyd DK/Dokumentarfilm
En mand 1971 Lyd DK/Kort fiktion
Borgerlig lykke 1971 Lyd DK/Kort fiktion
Raketeskadrille 533 1970 Lyd DK/Dokumentarfilm
Morten 1970 Lyd DK/Kort fiktion
Notater om Nato 1969 Lyd DK/Dokumentarfilm