enda

Ghislain Cloquet

(1924 – 1981)

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Mellem venner 1981 Foto U/Spillefilm
Kære ukendte 1980 Foto U/Spillefilm
Kærlighed og død 1975 Foto U/Spillefilm
Barnebruden 1969 Foto U/Spillefilm
En aften - et tog 1968 Foto U/Spillefilm
Mouchette - Den voldtagne 1967 Foto U/Spillefilm
Pigerne fra Rochefort 1966 Foto U/Spillefilm
Hvad med Balthazar? 1966 Foto U/Spillefilm
Mickey one 1965 Foto U/Spillefilm
Kold ild 1963 Foto U/Spillefilm
Nat og tåge 1955 Foto U/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.