enda

Giancarlo Giannini

(1942 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Hannibal 2001 Medvirkende U/Spillefilm
Som to krokodiller 1994 Pietro (faderen) U/Spillefilm
Lili Marleen 1980 Medvirkende U/Spillefilm
Syv skønheder 1975 Medvirkende U/Spillefilm
Strandet 1974 Medvirkende U/Spillefilm
Mimi - din ære er krænket 1972 Medvirkende U/Spillefilm
Jalousi' det med blomster 1970 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.