enda

Gil Netter

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Life of Pi 2012 Producer U/Spillefilm
Water for Elephants 2011 Producer U/Spillefilm
Marley & me 2009 Producer U/Spillefilm
The blind side 2009 Producer U/Spillefilm
Phone Booth 2002 Produktion U/Spillefilm
Dude, Where's My Car? 2000 Produktion U/Spillefilm
Høj skoleføring 1996 Producer U/Spillefilm
Kærlighedens dal 1995 Producer U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.