enda

Gil Parrondo

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Den gamle mand der læste kærlighedshistorier 2000 Produktionsdesign U/Spillefilm
Death in Granada 1997 Produktionsdesign U/Spillefilm
Christopher Columbus - Den store eventyrer 1992 Produktionsdesign U/Spillefilm
Farewell to the King 1988 Produktionsdesign U/Spillefilm
Da Havana røg cigaren 1979 Produktionsdesign U/Spillefilm
Fremmedlegionens helte 1977 Produktionsdesign U/Spillefilm
Farlig jagt 1974 Produktionsdesign U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.