enda

Gina Gershon

(1962 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Kategori
Blockers 2018 Medvirkende U/Spillefilm
Unthinkable 2017 Medvirkende U/Spillefilm
Five Minarets in New York 2010 Medvirkende U/Spillefilm
Driven 2001 Medvirkende U/Spillefilm
Bound 1996 Corky U/Spillefilm
Showgirls 1995 Cristal Connors U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.