enda

Gina Lollobrigida

(1927 - )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Konge-dame-knægt 1972 Medvirkende U/Spillefilm
Den uartige enke 1958 Medvirkende U/Spillefilm
Klokkeren fra Notre Dame 1956 Medvirkende U/Spillefilm
Brød, kærlighed og jalousi 1954 Medvirkende U/Spillefilm
De glemtes bataillon 1953 Medvirkende U/Spillefilm
Brød, kærlighed og fantasi 1953 Medvirkende U/Spillefilm
Moglie per una notte 1952 Medvirkende U/Spillefilm
Fanfan - ridderen af tulipanen 1951 Medvirkende U/Spillefilm
Storbyens jungle 1951 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.