enda

Giorgio Moroder

(1940 - )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Over the top 1986 Musik U/Spillefilm
Skærmtrolden - electric dreams 1984 Musik U/Spillefilm
Den uendelige historie 1984 Musik U/Spillefilm
Flashdance 1983 Musik U/Spillefilm
D.C. Cab 1983 Musik
Scarface 1983 Musik U/Spillefilm
Cat people 1982 Musik U/Spillefilm
Midnight Express 1978 Musik U/Spillefilm
Sex i nonneklosteret 1973 Musik U/Spillefilm
Metropolis 1926 Musik U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.