enda

Gisela Bergquist

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Magnetisørens femte vinter 1999 Instruktørassistent DK/Spillefilm
Farligt venskab 1995 Produktionsleder DK/Spillefilm
Joker 1991 Instruktørassistent U/Spillefilm
Camping 1990 Produktionsleder DK/Spillefilm
Elvis Hansen - en samfundshjælper 1988 Produktion DK/Spillefilm
Mord i Paradis 1988 Produktion DK/Spillefilm
Sidste akt 1987 Produktionsleder DK/Spillefilm
Mord i mørket 1986 Produktion DK/Spillefilm
Smuglerkongen 1985 Indspilningsleder U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.