enda

Gitte Kolvig

(1948 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Himmel og helvede 1988 2. unit DK/Spillefilm
Pelle Erobreren 1987 Kostumer DK/Spillefilm
Manden i Månen 1986 Kostumer DK/Spillefilm
Oviri 1986 Kostumeassistent DK/Spillefilm
Take It Easy 1986 Kostumeassistent DK/Spillefilm
Min farmors hus 1984 Kostumer DK/Spillefilm
Rocking Silver 1983 Kostumer DK/Spillefilm
Zappa 1983 Kostumer DK/Spillefilm
Slingrevalsen 1981 Kostumer DK/Spillefilm
Verden er fuld af børn 1980 Kostumer DK/Spillefilm
Næste stop - Paradis 1980 Kostumeassistent DK/Spillefilm
Johnny Larsen 1979 Kostumer DK/Spillefilm
Slægten 1978 Kostumer DK/Spillefilm
Skytten 1977 Kostumer DK/Spillefilm
Terror 1977 Kostumer DK/Spillefilm
Strømer 1976 Kostumer DK/Spillefilm
Piger i trøjen 1975 Kostumer DK/Spillefilm
Fætrene på Torndal 1973 Kostumer DK/Spillefilm
Motorvej på sengekanten 1972 Kostumer DK/Spillefilm
Rektor på sengekanten 1972 Kostumer DK/Spillefilm
Tandlæge på sengekanten 1971 Art director-assistent, Rekvisitørassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.