enda

Gitte Løkkegaard

(1963 – )

Instruktør, manuskriptforfatter og journalist. Født 1/11 1963.

Løkkegaard har bl.a. instrueret tv-dokumentarerne 'De kære familier' (1998) og 'Lykkelige omstændigheder' (2000) samt skrevet manuskript til spillefilmene 'MGP Missionen' (2013) og 'Far til fire i solen' (2018).
Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Far til fire i solen 2018 Manuskript DK/Spillefilm
MGP Missionen 2013 Manuskript DK/Spillefilm
Storm 2009 Dialog DK/Spillefilm
Lykkelige omstændigheder - 1. del 2000 Instruktion, Foto DK/Dokumentarfilm
Lykkelige omstændigheder - 2. del 2000 Instruktion, Foto DK/Dokumentarfilm
Lykkelige omstændigheder - 3. del 2000 Instruktion, Foto DK/Dokumentarfilm
De kære familier 1998 Instruktion, Speaker, Manus, Foto, Lyd Tv-dokumentar
Ka' du sige mor? 1996 Instruktion DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.