enda

Gitte Malling

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Lykke-Per 2018 Rekvisitør DK/Spillefilm
Du forsvinder 2017 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Arvingerne 3 2017 Regi Tv-serie
Der kommer en dag 2016 Rekvisitør DK/Spillefilm
Kollektivet 2016 Rekvisitør DK/Spillefilm
Under sandet 2015 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Rita 2 2013 Set design Tv-serie
Fortidens skygge 2012 Grafik DK/Spillefilm
Vanvittig forelsket 2009 Scenograf DK/Spillefilm
En forelskelse 2008 Produktionsdesign DK/Kort fiktion
Blå mænd 2008 Scenograf (genbrugsstation) DK/Spillefilm
Ekko 2007 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Uden for kærligheden 2007 Scenograf DK/Spillefilm
De unge år 2007 Scenografassistent DK/Spillefilm
Jeg som regel 2006 Produktionsdesign DK/Kort fiktion
Manden der blandt andet var en sko 2004 Produktionsdesign DK/Kort fiktion
Sovende 2003 Set design DK/Dokumentarfilm

Som Gitte Bundgaard-Malling

Title År Funktion Category
Badehotellet 1 2013 Art director Tv-serie
Talenttyven 2012 Chefrekvisitør DK/Spillefilm
Rita 1 2012 Rekvisitørassistent Tv-serie
Blå mænd 2008 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Frederikke 2007 Rekvisitør DK/Kort fiktion
Princess 2006 Scenograf DK/Spillefilm
Jeg som regel 2006 Art director DK/Kort fiktion
Bokseren 2003 Scenograf DK/Kort fiktion
Postkort fra Mars 2001 Scenografassistent DK/Kort fiktion
Manden med tubaen 1999 Produktionsdesignassistent DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.