enda

Gitte Naur

(1960 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
En verden til forskel 1989 Klippeassistent DK/Spillefilm
Station 13 1988 Eva Tv-serie
En kat på vejen - et midtjysk teknologieventyr 1986 Speaker DK/Dokumentarfilm
Min farmors hus 1984 Klippeassistent DK/Spillefilm
De uanstændige 1983 Topsys stemme DK/Spillefilm
Isfugle 1983 Klippeassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.