enda

Giuliani G. De Negri

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Godmorgen, Babylon 1986 Producer U/Spillefilm
Figlio mio, infinitamente caro 1984 Manus, Produktion U/Spillefilm
Kaos 1984 Producer U/Spillefilm
San Lorenzo natten 1981 Producent U/Spillefilm
Min fader, min herre 1977 Produktion U/Spillefilm
Attentatet 1972 Produktion U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.