enda

Giuseppe Lanci

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Sønnens værelse 2001 Foto U/Spillefilm
Valgslægtskaber 1996 Foto U/Spillefilm
Rejsekammerater 1996 Foto U/Spillefilm
Fiorile, de velsignede - de fordømte 1993 Foto U/Spillefilm
Kære dagbog 1993 Foto U/Spillefilm
Johnny Tandstikker 1992 Foto U/Spillefilm
Tre søstre 1988 Foto U/Spillefilm
Djævelen i kroppen 1986 Foto U/Spillefilm
Godmorgen, Babylon 1986 Foto U/Spillefilm
Camorra 1985 Foto U/Spillefilm
Kaos 1984 Foto U/Spillefilm
Nostalghia 1983 Foto U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.