enda

Giuseppe Tornatore

(1956 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
The Best Offer 2013 Instruktion, Manuskript U/Spillefilm
Landsbyen Baaria 2009 Instruktion U/Spillefilm
Den ukendte kvinde 2006 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Legenden om pianisten på havet 2000 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Malèna 2000 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Stjernemageren 1995 Instruktion, Manus, Klip U/Spillefilm
Alle har det godt 1990 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Mine aftener i Paradis 1988 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.