enda

Glen Scantlebury

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Teenage Mutant Ninja Turtles 2014 Klipper U/Spillefilm
Twixt 2011 Klip U/Spillefilm
A Nightmare on Elm Street 2010 Klip U/Spillefilm
Transformers 2007 Klip U/Spillefilm
For the Money 2005 Klip U/Spillefilm
The Texas Chainsaw Massacre - Motorsavsmassakren 2003 Klip U/Spillefilm
Tomb Raider 2001 Klip U/Spillefilm
Generalens datter 1999 Klip U/Spillefilm
Armageddon 1998 Klip U/Spillefilm
Con Air 1997 Klip U/Spillefilm
Dracula 1992 Klip U/Spillefilm
Godfather Part III 1990 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.