enda

Glenn Ford

(1916 – 2006)

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Morder til leje 1982 Medvirkende U/Spillefilm
Den lange jagt 1968 Medvirkende U/Spillefilm
Stemmen i mørket 1962 Medvirkende U/Spillefilm
De fire ryttere 1962 Medvirkende U/Spillefilm
Lysthuset 1959 Medvirkende U/Spillefilm
Cowboy 1958 Medvirkende U/Spillefilm
3:10 til Yuma 1957 Medvirkende U/Spillefilm
Opgør i Cross Creek 1956 Medvirkende U/Spillefilm
Det lille tehus 1956 Medvirkende U/Spillefilm
Jeg er loven 1953 Medvirkende U/Spillefilm
Affæren i Trinidad 1952 Medvirkende U/Spillefilm
The Man from Colorado 1948 Medvirkende U/Spillefilm
Gilda 1946 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.