enda

Glynis Johns

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Dr. Caligaris kabinet 1962 Medvirkende U/Spillefilm
Hofnaren 1955 Medvirkende U/Spillefilm
Fængselsveninder 1953 Medvirkende U/Spillefilm
De tre akkorder 1952 Medvirkende U/Spillefilm
Miranda på krogen 1948 Medvirkende U/Spillefilm
Frieda 1947 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.