enda

Goldie Hawn

(1945 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Venner for livet 2002 Suzette U/Spillefilm
Når godtfolk kommer til byen 1999 Nancy Clark U/Spillefilm
Ekskonernes klub 1996 Elise Elliot Atchison U/Spillefilm
Hus-hjæælp... 1992 Medvirkende U/Spillefilm
Døden klæ'r hende 1992 Medvirkende U/Spillefilm
Ført bag lyset 1991 Medvirkende U/Spillefilm
Du skyder, jeg smiler 1990 Medvirkende U/Spillefilm
Pige overbord 1987 Joanna Stayton U/Spillefilm
Wildcats 1986 Medvirkende U/Spillefilm
Hold på formerne 1984 Medvirkende U/Spillefilm
Græsenker 1984 Medvirkende U/Spillefilm
Bedste venner 1982 Medvirkende U/Spillefilm
Gæt, hvem der ligger under sengen! 1980 Medvirkende U/Spillefilm
Rekrut Benjamin 1980 Medvirkende U/Spillefilm
Pigen, der vidste for meget! 1978 Medvirkende U/Spillefilm
Amanda og rævepelsen 1976 Medvirkende U/Spillefilm
Shampoo 1975 Medvirkende U/Spillefilm
Fri som en sommerfugl 1972 Medvirkende U/Spillefilm
Der er en pige i min suppe 1971 Medvirkende U/Spillefilm
Skudsikkert kup 1971 Medvirkende U/Spillefilm
Kaktusblomsten 1969 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.