enda

Göran Lindström

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Far til fire - tilbage til naturen 2011 Co-producer DK/Spillefilm
Harrys døtre 2005 Produktion U/Spillefilm
Som i himlen 2004 Producer U/Spillefilm
Suxxess 2002 Producer U/Spillefilm
Spring for livet 1997 Producer, Executive producer U/Spillefilm
Dejlig er jorden 1991 Producer U/Kort fiktion
Brødrene Mozart 1986 Produktion U/Spillefilm
Smuglerkongen 1985 Producer U/Spillefilm
Manden fra Mallorca 1984 Executive producer U/Spillefilm
Sejled' op ad åen 1981 Produktion U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.