enda

Göran Stangertz

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Spring for livet 1997 Mikael U/Spillefilm
Den umulige drøm 1982 Medvirkende U/Spillefilm
Jack 1976 Medvirkende U/Spillefilm
Vi er vel kammerater 1976 Medvirkende U/Spillefilm
Det sidste eventyr 1974 Medvirkende U/Spillefilm
Boghandleren som holdt op med at bade 1969 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.