enda

Göran Strindberg

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Manden, der ikke ku' sige nej 1958 Foto U/Spillefilm
Drømmepigen 1953 Foto U/Spillefilm
En skør borgmester 1953 Foto U/Spillefilm
Hun dansede en sommernat 1952 Foto U/Spillefilm
Ildfuglen 1952 Foto U/Spillefilm
Den hvide kat 1952 Foto U/Spillefilm
Frøken Julie 1951 Foto U/Spillefilm
Fængsel 1949 Foto U/Spillefilm
Menneskers rige 1949 Foto U/Spillefilm
Pigen fra tredie Række 1949 Foto U/Spillefilm
Jorden drager 1948 Foto U/Spillefilm
Sømandstøsen 1947 Foto U/Spillefilm
Musik i mørke 1947 Foto U/Spillefilm
Det regner på vor kærlighed 1946 Foto U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.