enda

Gordon Douglas

(1907 - 1993)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Detektiven 1968 Instruktion U/Spillefilm
En pige i cement 1968 Instruktion U/Spillefilm
Hård som flint 1967 Instruktion U/Spillefilm
Rio Conchos 1964 Instruktion U/Spillefilm
Robin og de 7 Hood'er 1964 Instruktion U/Spillefilm
Med glødende bly 1957 Instruktion U/Spillefilm
De fredløses konge 1950 Instruktion U/Spillefilm
Det glade vanvid 1946 Instruktion U/Spillefilm
Værre end Fanden 1942 Instruktion U/Spillefilm
Elefanter glemmer aldrig 1939 Instruktion U/Spillefilm
En Farlig Kvinde 1939 Manus U/Spillefilm
Ungerne paa Bjørnejagt 1938 Instruktion U/Kort fiktion
Came the Brawn 1938 Instruktion U/Kort fiktion
Ungerne bokser 1937 Instruktion U/Kort fiktion
Ungerne og Mesterskytten 1937 Instruktion U/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.