enda

Gordon Hales

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Frankenstein lægger hjernen i blod 1969 Klip U/Spillefilm
Grevinden fra Hong Kong 1966 Klip U/Spillefilm
City under the sea 1965 Klip U/Spillefilm
Hævnen er min 1952 Klip U/Spillefilm
Nettet strammes 1950 Klip U/Spillefilm
Miranda på krogen 1948 Klip U/Spillefilm
Aarene imellem 1946 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.