enda

Gore Verbinski

(1964 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
A Cure for Wellness 2017 Instruktion U/Spillefilm
The Lone Ranger 2013 Instruktion, Producer U/Spillefilm
Rango 2011 Instruktion, Producer U/Spillefilm
Pirates of the Caribbean: Ved verdens ende 2007 Instruktion U/Spillefilm
Pirates of the Caribbean: Død mands kiste 2006 Instruktion U/Spillefilm
The weather man 2005 Instruktion U/Spillefilm
Pirates Of The Caribbean The Lost Disc 2003 Instruktion
Pirates of the Caribbean - Den sorte forbandelse 2003 Instruktion U/Spillefilm
The Ring 2002 Instruktion U/Spillefilm
The Mexican 2001 Instruktion U/Spillefilm
Mus i eget hus 1997 Instruktion U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.