enda

Gorm Worsaae

(1937 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
I hendes hænder 2006 Mand i bus DK/Kort fiktion
Manden fra dybet 1997 Dr. Hansen DK/Kort fiktion
Bryggeren 1996 Ole Erichsen Tv-serie
Krigsdøtre 1981 Medvirkende Tv-serie
Skorpionen 1976 Medvirkende Tv-film
Fru Geesches frihed 1973 Rumpf Tv-film
Woyzeck 1968 Tilskuer Tv-film
Tændstikken 1967 Medvirkende Tv-film
Et minde om to mandage 1964 Medvirkende Tv-film
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.