enda

Gösta Ekman

Svensk skuespiller. Født 28/7 1939, død 1/4 2017. Søn af instruktør og skuespiller Hasse Ekman (1915-2004), barnebarn af skuespiller Gösta Ekman (1890-1938).

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Manden på balkonen 1993 Medvirkende U/Spillefilm
Brandbilen som forsvandt 1993 Medvirkende U/Spillefilm
Hemmeligheden under jorden 1990 Medvirkende U/Spillefilm
Kronvidnet 1989 Medvirkende U/Spillefilm
Arilds tid 1988 Bjelke U/Spillefilm
Hr. Bohm og silden 1987 Fortæller U/Kort fiktion
Ærter og knurhår 1986 Instruktion, Medvirkende, Manus U/Spillefilm
Dødgo'e venner 1985 Medvirkende U/Spillefilm
Græsenkemænd 1982 Medvirkende U/Spillefilm
Manden der blev millionær 1980 Medvirkende U/Spillefilm
Picassos eventyr 1978 Medvirkende U/Spillefilm
Slip fangerne løs, det er forår! 1975 Medvirkende U/Spillefilm
Ægget er skørt! 1974 Sønnen U/Spillefilm
Manden, som holdt op med at ryge 1972 Medvirkende U/Spillefilm
Æblekrigen 1971 Sten Wall U/Spillefilm
Som nat og dag 1968 Medvirkende U/Spillefilm
Raggartøsen 1962 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.