enda

Gotfred Kolrengen

(1899 – 1956)

Producent. Mangeårig leder af filmproduktionen på Palladium Film indtil 1954, da han blev erstattet af Hans Hansen (1917-2008). Han havde kæmpet sig op fra altmuligmand og chauffør for Lau Lauritzen Sr. Efterfølgende ansat som produktionsleder på Arnø Studio.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Min søn Peter 1953 Producer DK/Spillefilm
Kærlighedsdoktoren 1952 Produktion DK/Spillefilm
Ta' Pelle med 1952 Produktion DK/Spillefilm
Calle og Palle 1948 Producer DK/Spillefilm
Den mandlige Husassistent 1938 Scenograf DK/Spillefilm
Der var engang en Vicevært 1937 Teaterarbejder med briller DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.