enda

Graeme Clifford

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Kategori
Skate or Die 1989 Instruktion U/Spillefilm
Frances 1982 Instruktion U/Spillefilm
Postbudet ringer altid to gange 1981 Klip U/Spillefilm
Convoy 1978 Klip U/Spillefilm
Bossen 1978 Klip U/Spillefilm
Manden, som kom ned på jorden 1976 Klip U/Spillefilm
The Rocky Horror Picture Show 1975 Klip U/Spillefilm
Rødt chok 1973 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.