enda

Graeme Revell

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Riddick 2013 Musik U/Spillefilm
Street Kings 2008 Musik U/Spillefilm
Bordertown 2006 Musik U/Spillefilm
Sidste nat på Station 13 2005 Musik U/Spillefilm
Mål! 2005 Musik U/Spillefilm
The fog 2005 Musik U/Spillefilm
Sin City 2005 Musik U/Spillefilm
Aeon Flux 2005 Musik U/Spillefilm
Walking tall 2004 Musik U/Spillefilm
The Chronicles of Riddick 2004 Musik U/Spillefilm
Freddy vs. Jason 2003 Musik U/Spillefilm
Out of Time 2003 Musik U/Spillefilm
Open Water 2003 Musik U/Spillefilm
Daredevil 2003 Musik U/Spillefilm
Kold hævn 2002 Musik U/Spillefilm
Den skjulte sandhed 2002 Musik U/Spillefilm
Human Nature 2001 Musik U/Spillefilm
Tomb Raider 2001 Musik U/Spillefilm
Blow 2001 Musik U/Spillefilm
Gossip 2000 Musik U/Spillefilm
Titan A.E. 2000 Musik U/Spillefilm
Forhandleren 1998 Musik U/Spillefilm
The big hit 1998 Musik U/Spillefilm
Under angreb 1998 Musik U/Spillefilm
Bride of Chucky 1998 Musik U/Spillefilm
The Saint - Helgenen 1997 Musik U/Spillefilm
Den onde cirkel 1996 Musik U/Spillefilm
From Dusk Till Dawn 1996 Musik U/Spillefilm
Streets of New York 1995 Musik U/Spillefilm
Strange days 1995 Musik U/Spillefilm
The crow 1994 Musik U/Spillefilm
Flugten fra Absolom 1994 Musik U/Spillefilm
Street fighter - Det endelige opgør 1994 Musik U/Spillefilm
S.F.W. 1994 Musik U/Spillefilm
Boxing Helena 1993 Musik U/Spillefilm
Hard Target 1993 Musik U/Spillefilm
Hånden på vuggen 1992 Musik U/Spillefilm
Spor af rødt 1992 Musik U/Spillefilm
Klædt af til mord 1992 Musik U/Spillefilm
Til verdens ende 1991 Musik U/Spillefilm
Love crimes 1991 Musik U/Spillefilm
Døden ombord 1988 Musik U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.