enda

Grant Heslov

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Monumenternes mænd 2014 Manus, Producer U/Spillefilm
Familien 2013 Producer U/Spillefilm
Kamæleonen 2012 Manus, Producer U/Spillefilm
Operation Argo 2012 Producer U/Spillefilm
The men who stare at goats 2010 Instruktion, Producer U/Spillefilm
The American 2010 Producer U/Spillefilm
Unscripted 2005 Instruktion Tv-serie
Good Night, and Good Luck. 2005 Manus, Produktion U/Spillefilm
Køreprøven 1988 Medvirkende U/Spillefilm
Natty Gann 1985 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.