enda

Greg Hayden

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
The Secret Life of Walter Mitty 2013 Klip U/Spillefilm
Diktatoren 2012 Klip U/Spillefilm
Hvis jeg var dig 2011 Klip U/Spillefilm
Meet the parents - Little Fockers 2010 Klip U/Spillefilm
Tropic Thunder 2008 Klip U/Spillefilm
Bridget Jones: På randen af fornuft 2004 Klip U/Spillefilm
Austin Powers in Goldmember 2002 Klip U/Spillefilm
Zoolander 2001 Klip U/Spillefilm
Fire birds 1990 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.