enda

Greg Kinnear

(1963 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Kvinde på spring 2011 Richard Reddy U/Spillefilm
The Last Song 2010 Steve Miller U/Spillefilm
Little Miss Sunshine 2006 Richard U/Spillefilm
Bad news bears 2005 Roy Bullock U/Spillefilm
The Matador 2005 Danny Wright U/Spillefilm
Godsend 2004 Paul Duncan U/Spillefilm
To i en 2003 Walt U/Spillefilm
Auto Focus 2002 Bob Crane U/Spillefilm
We Were Soldiers 2002 Major Bruce "Snakeskin" Crandall U/Spillefilm
Mænd er utrolige 2001 Medvirkende U/Spillefilm
Det bli'r ikke bedre 1997 Simon Bishop U/Spillefilm
Sabrina 1995 David Larrabee U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.