enda

Gregers Nielsen

(1931 – 2002)

Dansk fotograf.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Fassbinder - at elske uden at kræve 2015 Fotograf, Stillfotograf DK/Dokumentarfilm
Hvad er der med hende 2004 Foto DK/Eksperimentalfilm
Christiania, du har mit hjerte 1991 Foto DK/Dokumentarfilm
Forbrydelse eller dumhed 1990 Foto U/Dokumentarfilm
Trods alt 1990 Stills DK/Dokumentarfilm
Jeg elsker dig 1987 Stillfotograf DK/Spillefilm
Grønlandske kvindearbejder 1979 Foto DK/Dokumentarfilm
Fem dage for freden 1978 Foto DK/Dokumentarfilm
De 141 dage 1977 Foto DK/Dokumentarfilm
Christiania 1977 Fotograf DK/Dokumentarfilm
En forårsdag i helvede 1977 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Danmark A+B 1976 Foto, Stills DK/Dokumentarfilm
Den dobbelte mand 1976 Stills DK/Spillefilm
Hudegrunden, Vesterbro 1974 Foto DK/Dokumentarfilm
Thy-lejren 1970 1974 Instruktion, Producent DK/Dokumentarfilm
Lov og orden i Christiania 1974 Foto DK/Dokumentarfilm
Historiebogen 8: Natten er dyster 1974 Foto DK/Dokumentarfilm
Man må da selv kunne lave den børnehave 1973 Foto DK/Dokumentarfilm
Indeni 1973 Foto DK/Eksperimentalfilm
Er kongen død? 1973 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Mao: "Grib dagen, grib timen" 1972 Foto DK/Dokumentarfilm
Skæve dage i Thy 1971 Instruktion, Producent DK/Dokumentarfilm
Wilhelm Freddie 1971 Foto DK/Eksperimentalfilm
Konspiration 1971 Foto DK/Eksperimentalfilm
J.H.S. 1969 Instruktion, Foto, Klip, Producent DK/Dokumentarfilm
Nettet 1969 Foto DK/Eksperimentalfilm
Notater om Nato 1969 Foto DK/Dokumentarfilm
Jeg skal ha' briller 1969 Foto DK/Dokumentarfilm
Dav du gamle 1968 Foto DK/Kort fiktion
Stillads III 1967 Instruktion Tv-film
Livredder 1967 Foto DK/Kort fiktion
Kgl. begivenheder juni 1967 1967 Foto DK/Dokumentarfilm
Sommerkrig 1965 Stills DK/Kort fiktion
To 1964 Stillfotograf DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.