enda

Gregori Chmara

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Hedda Gabler 1925 Eilert Løvborg U/Spillefilm
Athleten 1925 Dr. Kürer U/Spillefilm
Bag Glædernes Maske 1925 Peter Orloff, en opvarter U/Spillefilm
Huset ved Havet 1924 Enrico, fisker U/Spillefilm
Die Frau im Feuer 1924 Stanislaus U/Spillefilm
Die Schmetterlingsschlacht 1924 Max U/Spillefilm
Lebende Buddhas 1924 Jeb-sun, den unge lama U/Spillefilm
I.N.R.I. 1923 Jesus U/Spillefilm
Afgrunden 1922 Peter Karsten, fisker U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.