enda

Gregory Hines

(1946 – 2003)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Things you can tell just by looking at her 2000 Medvirkende U/Spillefilm
Bill Rago 1994 Medvirkende U/Spillefilm
Total destruction 1991 Medvirkende U/Spillefilm
En sort dag i Harlem 1991 Medvirkende U/Spillefilm
Tap Dancing 1988 Medvirkende U/Spillefilm
Saigon - et helvede for strømere 1988 Medvirkende U/Spillefilm
Byens hurtigste strømere! 1986 Medvirkende U/Spillefilm
Hvide nætter 1985 Medvirkende U/Spillefilm
Cotton Club 1984 Medvirkende U/Spillefilm
Århundredets handel 1983 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.