enda

Gregory Hoblit

(1944 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Untraceable 2008 Instruktion U/Spillefilm
Fracture 2007 Instruktion U/Spillefilm
Hart's War 2002 Instruktion, Produktion U/Spillefilm
Livsfarlig frekvens 2000 Instruktion, Produktion U/Spillefilm
Fallen 1998 Instruktion U/Spillefilm
Primal Fear 1996 Instruktion U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.