enda

Gregory Perler

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Grusomme mig 2 2013 Klip U/Spillefilm
Hop 2011 Klip U/Spillefilm
Grusomme mig 2010 Klip U/Spillefilm
The Love Guru 2008 Klip U/Spillefilm
Fortryllet 2007 Klip U/Spillefilm
102 dalmatinere 2000 Klip U/Spillefilm
Fedtmule og søn 1995 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.