enda

Greta Garbo

(1905 – 1990)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Tvillingerne 1941 Medvirkende U/Spillefilm
Ninotchka 1939 Medvirkende U/Spillefilm
Kameliadamen 1936 Medvirkende U/Spillefilm
Anna Karenina 1935 Medvirkende U/Spillefilm
Dronning Christina 1933 Medvirkende U/Spillefilm
Mata Hari 1932 Medvirkende U/Spillefilm
Grand Hotel 1932 Medvirkende U/Spillefilm
Anna Christie 1931 Medvirkende U/Spillefilm
Anna Christie 1930 Medvirkende U/Spillefilm
Kysset 1929 Medvirkende U/Spillefilm
Hvirvlen 1926 Medvirkende U/Spillefilm
Bag Glædernes Maske 1925 Grethe, Rumforts datter U/Spillefilm
Gösta Berlings Saga 1924 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.