enda

Griffin Dunne

(1955 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Ocean's 8 2018 Medvirkende U/Spillefilm
The Accidental Husband 2008 Instruktion
Practical magic 1998 Instruktion U/Spillefilm
Vild med kærlighed 1997 Instruktion U/Spillefilm
Once around - svigersøn uden lige 1990 Producer U/Spillefilm
Grænseløst begær 1990 Producer U/Spillefilm
Den lille forskel 1988 Medvirkende U/Spillefilm
Who's that girl 1987 Medvirkende U/Spillefilm
Efter fyraften 1985 Medvirkende, Producer U/Spillefilm
Ska' det være os? 1982 Produktion U/Spillefilm
Til op over begge ører 1979 Produktion, Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.