enda

Per Grubbe

(1937 – 2019)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Der var engang en krig 1966 Stills DK/Spillefilm
Mor bag rattet 1965 Stills DK/Spillefilm
Slå først Frede 1965 Stills DK/Spillefilm
Halløj i himmelsengen 1965 Stillfotograf DK/Spillefilm
Landmandsliv 1965 Stillfotograf DK/Spillefilm
Paradis retur 1964 Stills DK/Spillefilm
Sommer i Tyrol 1964 Stills DK/Spillefilm
Døden kommer til middag 1964 Stills DK/Spillefilm
Tine 1964 Stillfotograf DK/Spillefilm
Tre piger i Paris 1963 Stills DK/Spillefilm
Den kære familie 1962 Stills DK/Spillefilm
Duellen 1962 Stills DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.