enda

Gry Bay

(1974 - )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
København 2009 Sandra DK/Kort fiktion
Emmalou 2006 Carla DK/Kort fiktion
Grønne hjerter 2006 Medvirkende DK/Spillefilm
All About Anna 2005 Anna DK/Spillefilm
Betonhjerter 2005 Massagepige DK/Spillefilm
Tro, had og kærlighed 2004 Sonja DK/Kort fiktion
Slim Slam Slum 2002 Dit DK/Spillefilm
Mistænkt 2001 Mia Hviid Spil
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.