enda

Guillaume Canet

(1973 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Cézanne og Zola 2017 Medvirkende U/Spillefilm
The Program 2015 Medvirkende U/Spillefilm
Små hvide løgne 2010 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Fortæl det ikke til nogen 2006 Instruktion, Manus U/Spillefilm
En dag uden krig 2005 Løjtnant Audebert U/Spillefilm
Vidocq 2001 Etienne Boisset U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.