enda

Guillermo Navarro

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Hannibal 2013 Instruktion Tv-serie
Pacific Rim 2013 Foto U/Spillefilm
Twilight saga: Breaking dawn - del 2 2012 Foto U/Spillefilm
I Am Number Four 2011 Foto U/Spillefilm
The twilight saga: Breaking dawn, del 1 2011 Foto U/Spillefilm
The resident 2011 Foto U/Spillefilm
It Might Get Loud 2010 Foto U/Dokumentarfilm
Hellboy 2: The Golden Army 2008 Foto U/Spillefilm
Zathura - et eventyr i rummet 2006 Foto U/Spillefilm
Nat på museet 2006 Foto U/Spillefilm
Pans labyrint 2006 Foto U/Spillefilm
Hellboy 2004 Foto U/Spillefilm
Spy Kids 2001 Foto U/Spillefilm
The Devil's Backbone 2001 Foto U/Spillefilm
Stuart Little 1999 Foto U/Spillefilm
Jackie Brown 1997 Foto U/Spillefilm
From Dusk Till Dawn 1996 Foto U/Spillefilm
The Long Kiss Goodnight 1996 Foto U/Spillefilm
Four rooms 1995 Foto U/Spillefilm
Desperado 1995 Foto U/Spillefilm
Cabeza de vaca 1990 Foto U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.