enda

Guiseppe Rotunno

(1923 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
La sindrome di Stendhal 1996 Foto U/Spillefilm
Sabrina 1995 Foto U/Spillefilm
Wolf 1994 Foto U/Spillefilm
Regarding Henry 1991 Foto U/Spillefilm
Verdens største løgnhals 1988 Foto U/Spillefilm
Pigen og panseren 1987 Foto U/Spillefilm
Den låste dør 1987 Foto U/Spillefilm
De frygtløse 1985 Foto U/Spillefilm
Den skjulte hær 1984 Foto U/Spillefilm
Og skibet sejler 1983 Foto U/Spillefilm
Vatikanet 1983 Foto Tv-film
Bjergbestigeren 1982 Foto U/Spillefilm
Hemmelig forbindelse 1981 Foto U/Spillefilm
Skipper Skræk 1980 Foto U/Spillefilm
Det er showtime 1979 Foto U/Spillefilm
Orkesterprøven 1978 Foto U/Spillefilm
Fellinis Casanova 1976 Foto U/Spillefilm
Amarcord - Mig og min familie 1973 Foto U/Spillefilm
Fellini's Roma 1972 Foto U/Spillefilm
Kødets lyst 1971 Foto U/Spillefilm
Candy 1968 Foto U/Spillefilm
Slaget om Anzio 1968 Foto U/Spillefilm
Den fremmede 1967 Foto U/Spillefilm
Bibelen - i begyndelsen 1966 Foto U/Spillefilm
Leoparden 1962 Foto U/Spillefilm
Boccaccio 70 (To uartige piger) 1962 Foto U/Spillefilm
Rocco og hans brødre 1960 Foto U/Spillefilm
Den store krig 1959 Foto U/Spillefilm
Hvide nætter 1957 Foto U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.