enda

Gun Jacobsen

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Snuttefilm - Alle må komme med 2010 Manuskript, Animation, Farvelægning U/Kort fiktion
Snuttefilm - Simons and 2010 Animation, Farvelægning U/Kort fiktion
Snuttefilm 2010 Animation, Farvelægning Antologi
Snuttefilm - Halløj, lille abe! 2010 Animation, Farvelægning U/Kort fiktion
Jims vinter 2003 Instruktion U/Kort fiktion
Grå fugl 1996 Instruktion, Manus, Produktion, Foto, Klip, Animation, Producer U/Kort fiktion
Læn dig tilbage 1995 Animation U/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.