enda

Gunnar Björnstrand

(1909 – 1986)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Dokument Fanny och Alexander 1986 Medvirkende U/Dokumentarfilm
Ritualerne 1968 Medvirkende U/Spillefilm
Den røde kappe 1967 Kong Sigvor DK/Spillefilm
Kjolen 1963 Medvirkende U/Spillefilm
Lys i mørket 1962 Medvirkende U/Spillefilm
Som i et spejl 1961 Medvirkende U/Spillefilm
Frøken April 1959 Medvirkende U/Spillefilm
Ansigtet 1958 Medvirkende U/Spillefilm
Det syvende segl 1956 Medvirkende U/Spillefilm
Sommernattens smil 1955 Medvirkende U/Spillefilm
Kvindedrømme 1955 Medvirkende U/Spillefilm
Poppe som detektiv 1953 Medvirkende U/Spillefilm
Papa bom 1950 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.