enda

Gunnar Fischer

(1910 – 2011)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Jomfrutro og dobbeltmoral 1965 Foto U/Spillefilm
491 1964 Foto U/Spillefilm
Kort er sommeren 1962 Foto U/Spillefilm
Een blandt mange 1961 Foto DK/Spillefilm
Drama i storskoven 1961 Foto U/Spillefilm
Djævelens øje 1960 Foto U/Spillefilm
Ansigtet 1958 Foto U/Spillefilm
Ved vejs ende 1957 Foto U/Spillefilm
Det syvende segl 1956 Foto U/Spillefilm
Sommernattens smil 1955 Foto U/Spillefilm
Alt kan stampes 1955 Foto U/Spillefilm
Ballettens børn 1954 Foto DK/Dokumentarfilm
Mens kvinder venter 1952 Foto U/Spillefilm
Sommeren med Monika 1952 Foto U/Spillefilm
To mennesker 1950 Foto U/Spillefilm
Sådan noget sker ikke her 1950 Foto U/Spillefilm
Sommerleg 1950 Foto U/Spillefilm
Tørst 1949 Foto U/Spillefilm
Havnebyens fristelser 1948 Foto U/Spillefilm
Soldat bom 1948 Foto U/Spillefilm
To Mennesker 1945 Foto U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.