enda

Gunnar Óskarsson

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Brakland 2018 Lyddesigner, Superviserende lydklipper DK/Spillefilm
Sparrows 2015 Lyddesign, Lydklipper, Lydmix, Foley recordist, Foley-klipper DK/Spillefilm
Ártún 2014 Lyddesign U/Kort fiktion
Xenos 2014 Lyddesign U/Dokumentarfilm
Hvalfjord 2013 Lyd DK/Kort fiktion
Volcano 2012 Lydeffektklipper U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.